Woensdag is Klusboekdag

Vandaag was mijn eerste vrije dag waarop ik vol aan Judit's Klusboek kon werken! Eindelijk had ik de tijd om er rustig voor te gaan zitten. Ik had ondertussen al een hele to-do lijst opgebouwd en daar heb ik vandaag heerlijk in kunnen strepen!Ik ben mijn 'klusboekdag' begonnen met het aanpassen van mijn planning. Ik merk dat mijn planning de afgelopen maanden iets te enthousiast was. Ik hield bijvoorbeeld geen rekening met weekendjes weg of andere dingen waardoor ik een drukke week had en dus eigenlijk geen tijd had om genoeg tijd in Judit's Klusboek te steken. Nu plan ik ongeveer een maand vooruit en dan vooral welke projecten ik nog moet afmaken, aan wil beginnen en wat ik met jullie wil delen.

Daarna was het tijd voor achterstallig onderhoud aan de lay-out van Judit's Klusboek! Bovenaan mijn to-do lijstje stond het aanpassen van de menubar met html. Het indelen van de diy projecten in moeilijkheidsgraad was een idee van het begin, maar ik merkte al snel dat dit helemaal niet fijn was. Behalve diy projecten ben ik ook begonnen met klusidee├źn en klushulp, maar die hadden nog helemaal geen plekje in de menubar! Volgende stap en uitdaging is drop down menu's maken. Ik heb al even gezocht op internet, maar ik kom er gewoon niet uit. En ik ben niet zo een held met html. Al ben ik super blij dat de menubar goed gelukt is!
Het is misschien maar goed ook dat ik nog niet helemaal weet hoe je drop down menu's moet maken, want ik weet eigenlijk ook nog niet in welke categorie├źn ik mijn diys moet verdelen. Wat lijkt jou het beste: diys per materiaal, product of techniek?

Judit's Klusboek heeft vanaf vandaag ook een contactpagina! Vanaf nu is het mogelijk om het contactformulier in te vullen en mij te e-mailen met al je vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld als je een goed idee hebt over de drop down menu's? 
Terwijl ik hier mee bezig was leek het me ook een goed idee om de 'over mij' pagina eens aan te passen. Leuk om terug te lezen wat mijn doelen en idealen waren toen ik begon, maar daar is toch wel het een en ander in verandert. Als je het leuk vindt kan je het nieuwe stuk lezen.

En omdat ik toch de hele dag de tijd had heb ik ook al de eerste hand gelegd aan de bouwtekening voor een balkonbank. Deze bank staat al op mijn balkon en wil ik dol graag met jullie delen! Het is wel veel werk, maar hij komt er aan!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...