Goede voornemens voor 2017Alvast een gelukkig Nieuwjaar!

Judit's Klusboek heeft voor de laatste helft van 2016 helaas een soort van stilgestaan.
Ik ben wel doorgegaan met klussen en doe het zelven, maar ik kon de energie niet opbrengen om hier ook over te schrijven. Nu ik er zo over na denk vind ik dat eigenlijk wel heel erg jammer. 

Waar klussen een rust momentje voor mij is, is bloggen dat (nog) niet helemaal. Op de ene of andere manier zorgt het toch voor extra druk want ik wil goede blogposts afleveren. Het diy project moet leuk zijn, maar de tekst moet ook goed zijn en de foto's zo mooi mogelijk....  Als ik er voor kan gaan zitten en niet te veel andere dingen aan mijn hoofd heb vind ik het echt heel leuk om te doen. Wordt het wat drukker, dan is het alleen wel het eerste dat ik laat vallen.

Mijn goede voornemen voor 2017: Judit's Klusboek meer prioriteit geven!

En ik ben alvast begonnen! Afgelopen week was ik vrij en heb ik de draad weer op kunnen pakken en wat blogposts voor Judit's Klusboek voorbereid. Er staat een hele rits leuke en inspirerende posts voor je klaar! Want betreft projecten die ik graag met jullie wil delen heb ik er nog genoeg.  

Ik hoop jullie in 2017 te kunnen inspireren. 

Liefs Judit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...