it's my birthday + WIN ACTIE

Goedemorgen allemaal,

Normaal komt er op vrijdagen altijd een blogpost online, maar vandaag doen we alles even net iets anders. Want ik ben jarig! En is het niet een prachtige dag om jarig te zijn?

Ik heb mijn dag helemaal vol gepland. Nadat ik deze post online heb gezet ga ik even lekker sporten en daarna met vrienden en familie lunchen, cocktails drinken, taart bakken, uiteten en de kroeg in!

Een perfecte verjaardag dag wordt het! Maar wie jarig is trakteert natuurlijk ook!
Daarom heb ik een leuke win actie bedacht!

houtbranden judits klusboek voorbeeld winactie portretZoals jullie weten doe ik veel met houtbranden en maak ik ook portretten. Het houtbranden voelt als een natuurlijk proces op het hout en daarmee wordt het portret één met zijn ondergrond. Een portret gebrand op hout leeft veel meer dan bijvoorbeeld een geschilderd exemplaar. 

Ben je benieuwd en zou je ook wel een portret willen hebben? Dan heb je geluk want vandaag kan je er een winnen! Voor de winnaar van deze win actie ga ik aan de slag met een foto naar keuze. 

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik, want ik heb nu al zin om voor een van jullie aan de slag te gaan. Dit wordt denk ik de leukste traktatie die ik ooit heb gegeven. 

houtbranden judits klusboek voorbeeld winactie portretHoe kan je meedoen? Laat me door te reageren op dit bericht weten dat je mee wil doen. Zondag avond zal er door de randomizer een winnaar worden uitgekozen. Vergeet niet je e-mail adres achter te laten zodat ik contact met je op kan nemen.

Happy Friday!

Update: De winnaar is bekent!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...