I proudly present: BrandHout

Zoals jullie weten hou ik van hout en ben ik vaak foto's, teksten of eigenlijk wat dan ook in dat geliefde hout aan het branden om ze nog unieker en persoonlijker te maken. Dit is een hele fijne hobby, waarmee ik af en toe ook in opdracht van anderen aan het werk mag. 

De droom om ooit een eigen winkel te beginnen, waar alles draait om hout, dwaalt daarnaast al jaren door mijn hoofd. En dan is daar Etsy. Een ontzettend goed platform om te beginnen, te leren en te groeien in wat je graag doet. Een winkeltje openen bij Etsy lijkt, of is, dus een logische stap. Toch heb ik heel lang niet gedurfd die stap ook echt te maken. 

Maar afgelopen zondag dacht ik opeens; ik doe het! Ik doe het gewoon nu! Ik ben gaan schrijven, heb wat foto's bij elkaar geraapt, mijn vriend de oren van het hoofd gevraagd aan advies en toen was er opeens een winkeltje. Mijn winkeltje!

De naam: BrandHout
We gaan het gewoon proberen! En met de feestdagen om de hoek hoop ik dat mensen BrandHout zullen vinden en het leuk vinden om iets persoonlijks door mij te laten branden. DUS wil jij een leuk, duurzaam, houtig en persoonlijk cadeau geven aan iemand voor kerst? Bestel dan iets in mijn Etsy winkel, BrandHout!

Wat verkoop ik dan eigenlijk? Kort gezegd: een persoonlijke tekst, foto of illustratie gebrand in hout. Op Etsy zie je een aantal projecten die ik al heb gemaakt als voorbeeld.

Wil je iets dat (nog) niet te koop staat? Dan kan je altijd contact met mij opnemen via social media of door een mail te sturen naar juditsklusboek@gmail.com. Ik vind het erg leuk om je te helpen het perfecte gepersonaliseerde cadeau te vinden! 

Ga jij ook even langs bij mijn Etsy winkelHet runnen van een winkel is nog een beetje wennen, dus als je nog tips hebt, heel graag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...