Mijn doe het zelf plannen voor 2016

Het nieuwe jaar is voor mij super goed begonnen, maar ook druk. Daarom deze week helaas geen doe het zelf post. Sinds maandag ben ik namelijk fulltime aan de slag gegaan als stedenbouwkundige! Ondanks het fulltime werken ben ik van plan om gewoon door te gaan met bloggen. Ik moet alleen wat beter worden in tijd management.

Een paar dingen die in het verschiet liggen:

Het ambachtelijke stoeltje waar ik al weken mee bezig ben! De cursus bij Buurman is afgelopen dus ik moet de finishing touch nog even thuis uitvoeren. Dat is nog een paar dingen zagen, het geheel schuren en de leuning en zitting vast zetten met een deuvel verbinding. Zodra hij af is deel ik natuurlijk graag het hele avontuur met jullie!



Mijn eerste aankoop van 2016: 45 fruitkisten. Volgens mij noem je dit soort dingen impuls aankopen en nu staat de schuur helemaal vol.... Ik moet dus maar eens op onderzoek uitgaan welke leuke dingen ik met de kratjes ga maken. Gelukkig staat Pinterest er vol mee. De resultaten zien jullie binnenkort.


Omdat het deze week zo koud was ben ik ook eindelijk begonnen met het haken van wanten. De wol had ik al heel lang liggen en ik wilde daar heel graag wanten van maken, maar op een of andere manier had ik er nooit de tijd voor genomen. In februari ga ik op bezoek bij een vriendin in Helsinki waar het nu -25 graden is dus die wanten heb ik nu echt nodig!


Verder ben ik van plan om uit te testen of je zelf krijtbordverf kan maken. Als dit werkt is dat echt winnen! Ik vind de krijtbordverf in de winkels eigenlijk altijd vrij duur. Ook laat ik jullie zien hoe je lp's kan hergebruiken tot leuke bakjes of zelfs een wijnrek. Houd Judit's Klusboek dus in de gaten!

X-Judit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...