Terug van weggeweest EN met groot nieuws!

De laatste tijd is het wat rustig op Judits Klusboek. Je weet het wel; druk, druk, druk. Hoe leuk ik het ook vind, bloggen is het eerste dat ik aan de kant schuif als het moet. Maar met deze post wil ik je vertellen dat ik terug ben, van plan om weer fanatiek te gaan bloggen en wel over het leukste project tot nu toe!

verhuizen en klussen judits klusboek


Ik mag het sinds vorige week eindelijk zeggen; na een (hele) lange zoektocht hebben wij een appartement gekocht!  

Wat ben ik blij dat we iets prachtigs hebben gevonden. Werkelijk waar het mooiste appartement van Nederland! Ik heb mezelf ingehouden met tekenen en plannen totdat het 90% zeker was dat we de woning zouden krijgen. Het blijft altijd spannend totdat je de sleutels in je handen hebt. En die heb ik nu stevig vast! De sleutels van ons eerste koopwoning... wauw!

Nu kunnen we beginnen aan het leuke gedeelte: klussen. Dit is de eerste plek waar ik helemaal mijn eigen draai aan kan geven! Er hoeven geen hele grote klussen te gebeuren, maar genoeg leuks om het echt ons huisje te maken. Voor elke kamer heb ik al een moodboard gemaakt die ik natuurlijk zo snel mogelijk met jullie zal delen. De sleutel hebben we dus sinds kort en we zijn gelijk begonnen met klussen want we willen er zo snel mogelijk intrekken. De vloeren hebben we er uit gehaald en afgelopen week zijn de stukadoors aan de slag gegaan met het plafond. Ergens wilden we het stucen wel graag zelf doen, maar deze jongens zijn zo sterk en snel. Daar kan ik niet tegen op. 

Zodra de stuc droog is kunnen we de muren en plafonds verven. De meeste muren worden wit (9010) behalve één muur in de woonkamer. In de slaapkamer ben ik van plan iets creatiefs uit te proberen op een van de wanden. De keuken is, zoals je hier boven kan zien, rood en daarmee erg prominent aanwezig. Ik heb kleur advies ingewonnen bij De Nijhof in Baarn (binnenkort hier meer over) en daar zijn we uitgekomen op een mooi, wat neutraler en tijdloos, kleurtje. 

Als laatste moeten dan nieuwe vloeren gelegd worden in zowel de woonkamer als slaapkamer. En dan is het verhuizen geblazen! Zodra we er wonen zullen we ons niet snel vervelen. Er is nog een groot dakterras dat ingericht moet worden en op den duur zullen we ook de badkamer en toilet willen aanpakken. Die zijn voor nu prima, maar niet helemaal onze smaak.

Ik zal mijn best doen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze ervaringen. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...