Intermezzo

Het is hier op Judit's Klusboek afgelopen tijd heel rustig geweest. Niet dat ik op klusgebied stil heb gezeten hoor, maar ik merkte dat ik te weinig enthousiasme of energie had om dit ook hier te delen. Het kost stiekem best veel tijd om een leuk, informatief artikel te schrijven met mooie foto's. Tijd die ik voor mijn gevoel niet had.
 

Omdat er wel altijd zo leuk gereageerd wordt op mijn blog artikelen zit ik al maanden lang in dubio tussen wel en niet tijd besteden aan Judit's Klusboek. En er is ook genoeg stof om over te schrijven. 

Naast het klusboek ben ik vorig jaar ook nog begonnen met een eigen winkeltje met houtbranden op Etsy; BrandHout. Dit is ontzettend leuk en geeft me veel energie. Maar de tijd die ik daar in investeer gaat ten kosten van het klusboek.

Voor mij is duidelijk dat het klusboek vooral een hobby moet blijven. Ik wil me niet verplicht voelen om de blog consequent bij te houden. Daarom ga ik iets leuks online zetten als ik daar zin in heb. Niet omdat het alweer zo lang geleden is. Heb ik er geen zin in, dan doe ik het niet. Heb ik de smaak te pakken, dan kan het hier zomaar weer wat drukker zijn. 

Dus kom alsjeblieft af en toe een kijkje nemen. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...